Liofilizuotos uogos

Liofilizacija – tobula džiovinimo vakuume šalčiu technologija, kuri iš produkto pašalina tik vandenį, o visas biologiškai aktyvias medžiagas, vitaminus, fermentus ir k.t. – išsaugoja. Liofilizuoti produktai išlaiko savo formą, kvapą, skonį, sandariai uždarius galima laikyti praktiškai neribotą laiką.

Liofilizuotos braškės 15g
3,57€
Braškės savo forma primena širdelę, ir tai yra pirmoji užuomina, jog braškės Jums yra naudingo.....

Liofilizuotos mėlynės 12g
3,57€
Mėlynės yra natūralus antibiotikas, kuris neturi šalutinio poveikio ar kontraindikacijų, paded.....

Liofilizuotos avietės 20g
3,93€
Avietės Jums puikiai padės, jei nuolat susiduriate su nervine įtampa, kadangi jose yra gausu v.....

Liofilizuotos žemuogės 10g
6,05€
Žemuogių nauda buvo žinoma dar Antikos laikais. Pirmieji įrašai apie žemuoges si.....

Liofilizuotos aktinidijos 12g
4,40€
Labiausiai vertinama aktinidijų savybė – išskirtinai didelis vitamino C kiekis, kurio uogose l.....