Liofilizuotos uogos

Liofilizacija – tobula džiovinimo vakuume šalčiu technologija, kuri iš produkto pašalina tik vandenį, o visas biologiškai aktyvias medžiagas, vitaminus, fermentus ir k.t. – išsaugoja. Liofilizuoti produktai išlaiko savo formą, kvapą, skonį, sandariai uždarius galima laikyti praktiškai neribotą laiką.

Liofilizuotos žemuogės 10g

Liofilizuotos žemuogės 10g

6,05

  Žemuogių nauda buvo žinoma dar Antikos laikais. Pirmieji įrašai apie žemuoges si.....

Liofilizuotos mėlynės 12g

Liofilizuotos mėlynės 12g

3,57

Mėlynės yra natūralus antibiotikas, kuris neturi šalutinio poveikio ar kontraindikacijų, paded.....

Liofilizuotos braškės 15g

Liofilizuotos braškės 15g

3,57

Braškės savo forma primena širdelę, ir tai yra pirmoji užuomina, jog braškės Jums yra naudingo.....

Liofilizuotos avietės 20g

Liofilizuotos avietės 20g

3,93

Avietės Jums puikiai padės, jei nuolat susiduriate su nervine įtampa, kadangi jose yra gausu v.....

Liofilizuotos aktinidijos 12g

Liofilizuotos aktinidijos 12g

4,40

Labiausiai vertinama aktinidijų savybė – išskirtinai didelis vitamino C kiekis, kurio uogose l.....

Susisiekite su mumis

+370 698 04603
+ 370 29 88 99
vita@bimbam.lt

Facebook